Pallitino
praten in stilte

 

Lees hier de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Naam:
Sanne

Dier:
Poes

Bericht:
Sinds een half jaar poept en plast mijn poes in huis en krabt alles kapot wat los en vast zit. En daar was Joan. Een grote spiegel werd mij voorgehouden, wat een wijsheid zit er in dat beestje en ik kan heel zeker aan de slag met deze bevindingen. Sterker nog, gisteren heb ik het verslag ontvangen en ik merk direct iets van resultaat bij haar en mijzelf en voor de toekomst heb ik er weer alle vertrouwen in. Ik kan wel zeggen dat ik van het 6 kantjes tellende verslag alle info kan plaatsen en/of herken, heel bijzonder. Hertelijk dank voor je bemiddeling Joan, ik ben je erg dankbaar.

Naam:
Natascha Bos

Dier:
Paard

Bericht:
Joan,

Dankjewel. Ik heb hem meteen gelezen en er is weer meer duidelijker.
Meer in beweging
Meer helderheid
Meer tranen
Meer geraaktheid
Meer dankbaarheid voor alle hulp van de dieren
En van jou!

Naam:
Bianca Verkoelen

Dier:
Hond

Bericht:
Joan heeft zoals ze zelf formuleerde 'gezellig gekletst' met mijn hond Kenza. Ze heeft er veel energie in gestoken. Ik vond het heel mooi om te mogen ervaren dat zij met dieren kan communiceren. Ik gaf al aan dat het me ook super lijkt om dit te kunnen, tot op bepaalde hoogte kunnen we onze lieverds begrijpen maar nooit helemaal. Nu heb ik een beter inzicht. Hartstikke Bedankt voor je reading en healing Joan! Ga zo door

Naam:
L.

Dier:
Poes

Bericht:
Ik vond het spannend om te lezen maar ook heel mooi! Fijn dat ik nu weet waarmee ik haar kan helpen. Heel erg prettig. Dankjewel daarvoor.

Naam:
Yvette

Dier:
Poes

Bericht:
Wat een onwijs uitgebreid verslag. Ik moest hem echt even rustig lezen en twee keer.

Wat een wijsheden en adviezen van haar. Onwijs bedankt. Echt heel bijzonder. Dankjewel. Dit geeft ook weer rust.

Naam:
Karlijn

Dier:
Poes

Bericht:

Wat super leuk om het verslag te lezen. Sommige dingen zijn herkenbaar, sommige dingen moet ik nog even puzzelen. Dankjewel!!!!


Naam:

R.


Dier:
Hond


Bericht:

Joan, onwijs bedankt! Ik heb gewoon kippenvel, het is bizar. We hebben net de mail gelezen, hier kunnen we echt iets mee.

Naam:
J.

Dier:
Paard

Bericht:
Lieve Joan, dank je wel voor het verslag. Ik kan niet zeggen hoe blij ik daarmee ben. Ik ervaar nu al dat het me heel veel rust geeft. Zo bijzonder, zo mooi, ik zal het nog heel vaak lezen.

Jouw gave heeft me ontzettend geholpen. Ik vind het ook bijzonder dat ik je niet ken en nog nooit gezien heb, maar toch zoiets speciaals met jou heb gedeeld.


Naam:
Michel, Roos, Ronja

Dier:
Hond

Bericht:
Vijf maandag geleden kwam Dune, een zes jarige Gaolgo in ons leven.

Rechtstreeks vanuit Spanje, na gered te zijn uit een dodingsstation.

Zwaar getraumatiseerd.

Gedurende deze vijf maanden bleek hoe groot die trauma`s zijn, en hoe zwaar zijn rugzak was, die hij met zich mee droeg.

 

Via een vriendin kwamen we in contact met Joan.

Hadden we dat maar eerder gedaan.

Wat een verschil

Meteen na het gesprek tussen Joan en Dune zagen wij die zelfde avond al verbetering!!!!

Fantastisch.

 

Groet Michel Roos en Ronja


Naam:

Kim


Dier:
Poes


Bericht:

Ik ben bij Joan gekomen met de vraag om met mijn kater te communiceren. Vooraf stelde ik zelf wat vragen op. De communicatie zelf heeft Joan heel uitgebreid uitgetypt en het was ontzettend mooi. Op deze manier kon ik mijn kater beter begrijpen en ontdekken wat mijn rol in het geheel was. Lieve Joan, bedankt hiervoor!

Naam:
Danielle D.

Dier:
Paard

Bericht:
Joan handelt uit haar hart en zal altijd het beste doen voor je dier. Meid, ik ben super trots op je dat je deze stappen zet!

Naam:

Claire & Jos / Divine Stars


Bericht:

Joan kwam destijds als stagiaire bij ons terecht, prachtig om haar ontwikkeling te mogen volgen. De zachte liefdevolle energie is bij Joan zeer zeker waarneembaar, door paard maar ook door de eigenaar. Joan wij wensen jou heel veel succes maar zeker zo belangrijk heel veel GENIETEN toe in jouw mooie dierenreis. Met een knipoog uit onze harten, Claire & Jos