Pallitino
praten in stilte

 

OVER PALLITINO

Pallitino is in november 2016 ontstaan en begonnen met manuele lymfedrainage (MLD) voor paarden. Tijdens deze mooie reis heb ik veel geleerd, dit was de ‘aanzet’ om door te groeien. Ik heb veel paarden gezien en gevoeld, ze lieten me weten dat Pallitino geüpgraded kon worden.
Zo kwam het communiceren met dieren op mijn pad en al snel voelde ik dat ik hier ‘op mijn plaats ben’. Om op deze manier met dieren (en mijn leven) bezig te zijn, voelt als normaal. Dit is mijn thuis en mijn missie.


Omdat ik weet dat alles in beweging is en blijft, zal Pallitino zich blijven ontwikkelen. Ik blijf leren en sta open voor datgene wat me op dat moment aangereikt wordt.
Ik kijk er naar uit wat er nog meer voor moois gaat komen, ik laat me verassen!

OVER JOAN

Wat leuk dat je graag wat meer over mij wilt weten! 

Mijn naam is Joan Lormans en ben omringt door twee prachtige paarden en vier net zo'n prachtige hondjes. Twee van deze honden zijn terug naar hun oorsprong en geven me vanuit het licht mooie boodschappen en wijsheden door.

Ik vind het erg belangrijk om de boodschappen van alle dieren zo puur en zuiver mogelijk te vertalen, zonder invullingen. Ik doe dit dan ook zonder oordeel en zal dit altijd in en uit liefde uitvoeren. 

Ik hecht waarde aan de kleinste eenvoudigste thema's en ook de diepgaande boodschappen die vol met wijsheden zitten zal ik uitgebreid en met precisie vertalen. Dit vergt soms enige creativiteit.

Ik geef het dier graag de ruimte om zelf te kunnen vertellen en om zich te kunnen uiten.

Ik heb van alle dierenvrienden ontzettend veel geleerd en dat doe ik nu nog steeds. Ik kan wel zeggen dat ik met behulp van hen daar ben waar ik nu ben. Ze wijzen me de weg en door in stilte met ze te praten kom ik steeds een stapje dichter bij mijn doel; 

meer bewustzijn creëren en de dieren een stem geven!


OPLEIDINGEN

Natuurlijk heb ik ook meerdere opleidingen en cursussen gevolgd waardoor ik prachtige paden heb bewandeld. De twee mooiste opleidingen die ik heb afgerond zijn Manuele lymfedrainage bij de Blauwe Hengst en Dierencommunicaties bij Symone Ottevangers.

Door cursussen en opleidingen te blijven volgen, voed ik mezelf keer op keer met nieuwe kennis en inzichten.

Door in 2016 Pallitino op te richten, ben ik iedere dag met mijn droom bezig.
Door naar de dieren te luisteren, door met ze in gesprek te gaan en door ze een stem te geven hoop ik op meer vrijheid, meer licht, meer bewustzijn en op nóg meer Liefde! 


Pallitino is een mooie basis van mijn reis door de Dierenwereld waarin liefde, geluk en harmonie mijn eerste en intense wensen zijn!