Pallitino
praten in stilte

 

OVER PALLITINO

Pallitino is in november 2016 ontstaan en begonnen met manuele lymfedrainage (MLD) voor paarden. Tijdens deze mooie reis heb ik veel geleerd, dit was de ‘aanzet’ om door te groeien. Ik heb veel paarden gezien en gevoeld, ze lieten me weten dat Pallitino geüpgraded kon worden.
Zo kwam het communiceren met dieren op mijn pad en al snel voelde ik dat ik hier ‘op mijn plaats ben’. Om op deze manier met dieren (en mijn leven) bezig te zijn, voelt als normaal. Dit is mijn thuis en mijn missie.


Omdat ik weet dat alles in beweging is en blijft, zal Pallitino zich blijven ontwikkelen. Ik blijf leren en sta open voor datgene wat me op dat moment aangereikt wordt.
Ik kijk er naar uit wat er nog meer voor moois gaat komen, ik laat me verassen!

OVER JOAN

Mijn naam is Joan.
Als dierenliefhebster ben ik iedere dag tussen de dieren te vinden en ik houd er dan ook van om lekker buiten bezig te zijn.

Het is allemaal begonnen toen mijn zus en ik als jonge meisjes een hamster kregen. Het bleef natuurlijk niet bij één hamster. Nee, na die hamster kregen we er nog één, plus 3 konijnen en een cavia.

Op mijn 8e begon ik met paardrijden waardoor mijn liefde voor paarden is gaan groeien. Iedere week rijden en de rest van de zaterdag was ik te vinden op de manege, een echte paardengek.

Tijdens de zomervakantie in 2003 kwam ons eerste hondje op ons pad en zes jaar later de tweede. In 2016 kwam er nóg een grote liefde bij, mijn eerste 'eigen' paard!
Al snel (2019) mocht ik voor hem een vriendje verwelkomen.

Als laatste kwamen er in 2021 twee ontzettend lieve hondjes bij ons wonen.

Van al deze genoemde dierenvrienden heb ik ontzettend veel geleerd en dat doe ik nu nog steeds. Ik kan wel zeggen dat ik met behulp van hen daar ben waar ik nu ben. Ze wijzen me de weg en door in stilte met ze te praten kom ik steeds een stapje dichter bij mijn doel; 

meer bewustzijn creëren en de dieren een stem geven!


Natuurlijk heb ik ook meerdere opleidingen en cursussen gevolgd waardoor ik prachtige paden heb bewandeld. De twee mooiste opleidingen die ik heb afgerond zijn Manuele lymfedrainage bij de Blauwe Hengst en Dierencommunicaties bij Symone Ottevangers.
Tijdens deze reis ontmoette ik mooie mensen die me telkens nieuwe deuren lieten openen. Ik heb eerst gezien wat ik niet wilde en beetje bij beetje leerde ik dingen en zag ik dingen die ik wel wilde, die beter bij mij pasten.
En dat gebeurt nu nog steeds. Door cursussen en opleidingen te blijven volgen, voed ik mezelf keer op keer met nieuwe kennis en inzichten.

Door in 2016 Pallitino op te richten, ben ik iedere dag met mijn droom bezig. Elke dag ben ik bezig met het helpen van dieren door naar ze te luisteren, door met ze in gesprek te gaan en door ze een stem te geven! 


Pallitino is een mooie basis van mijn reis door de Dierenwereld waarin gezondheid, geluk en harmonie voor het dier mijn eerste en intense wensen zijn!