Pallitino
praten in stilte

 

COMMUNICEREN MET DIEREN 

Allereerst, super leuk dat je interesse hebt in thelepatisch communiceren met dieren! Misschien is dit onderwerp nieuw voor je, wil je er meer over weten of ben je benieuwd hoe een consult bij Pallitino in zijn werk gaat. Op deze pagina kun je hier alles over lezen.


Omdat een telepatisch consult persoonlijk is en de onderwerpen best privé of misschien wel emotioneel kunnen zijn, kan ik me voorstellen dat je eerst graag een beetje zou willen weten wie het gezicht achter Pallitino is. Op deze pagina stel ik mezelf graag voor.

WAT IS TELEPATHIE EN HOE WERKT HET?

Contact maken met dieren vanaf een foto gaat via telepathie. Dit kun je vergelijken met een groot netwerk aan ‘snelwegen’. Alles en iedereen is met elkaar verbonden d.m.v. energie. Dit netwerk werkt heel snel. Het is niet gebonden aan ruimte en tijd. 

Een simpel voorbeeldje: je denkt aan je nichtje, vraagt je af hoe het met haar gaat en plots belt zij jou op..

Communiceren via deze ‘weg’ is niet tastbaar, enkel vertrouwen op je gevoel.

 

Het kan zijn dat bepaalde personen beter kunnen ontvangen wanneer ze ‘live’ bij het dier staan. Voor iedereen werkt het net iets anders. Mijn voorkeur gaat uit naar contact via een foto omdat ik mezelf zo helemaal kan focussen. Geen afleiding van omgevingsfactoren en ook geen vooroordelen van de dingen die ik zie gebeuren, bijvoorbeeld. Zelf vind ik dat erg belangrijk. Een oordeelloos en zuivere tolk zijn. Ik doe altijd mijn best om de dingen die ik via telepathie doorkrijg zo goed en zuiver mogelijk in woorden om te zetten. Vaak zijn het namelijk ingevingen, kleuren, woorden, gevoelens, beelden of gewoon een weten.

 

Vaak krijg ik contact met een dier maar het kan zijn dat een dier niks of niet veel kwijt wil of geen antwoorden wil geven omdat hij/zij vindt dat het prive is of dat het er de tijd niet voor is. Dat respecteer ik dan natuurlijk. Ik kan het later opnieuw proberen.

Ook kan het zijn dat er erg persoonlijke thema’s aan bod komen. Dit blijft vertrouwelijk tussen jou, het dier en mij als vertaler. Een dier vertelt altijd hetgeen wat op dat moment noodzakelijk voor hem is, ook als het boodschappen zijn die je lastig vindt om te horen. Onthoud dan dat het dier het altijd goed met je voor heeft, liefdevol, zuiver, eerlijk en puur is.

 

Het kan gebeuren dat ik andere informatie doorkrijg. Informatie die in eerste instantie niet (goed) te plaatsen is. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om het verslag rustig en met een ‘open mind’ te lezen. Met telepathie worden wij als mens uitgenodigd om creatief te denken, buiten onze comfortzone. Daarom is het fijn om zo’n verslag meerdere keren rustig na te lezen, lezen met je gevoel. Er vallen dan steeds meer puzzlestukjes op de juiste plek.


WAT KAN IK VERWACHTEN?

Communiceren met dieren wordt door dieren over het algemeen als zeer prettig ervaren. Ze worden gehoord en de energie kan weer stromen. Oude pijnen en frustraties kunnen losgelaten worden. Alleen dit al zorgt voor opluchting en heling.

Geef het dier daarom de dagen rondom het gesprek zijn eigen plekje en tijd. Er kan nog het een en ander aan de gang zijn in het energiesysteem van het dier.


Een telepatisch consult duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Ik stel de vragen (die je vooraf opstuurt) aan het dier en hierover gaan we in gesprek. Alles wordt genoteerd en dit digitaal verslag wordt meteen na het consult via de mail naar je toe gestuurd. Het is leuk om dit goed te bewaren zodat je het later nog eens terug kunt lezen.

 N.B.
Ik stel geen diagnoses en er wordt geen garantie gegeven over ziekten en gezondheid. Bij lichamelijke klachten is het aan te raden om een dierenarts (en/of andere professionals) in te schakelen voor eventuele diagnoses en behandelingen. 

Ik vertaal enkel wat het dier me op dat moment laat zien, voelen, horen en zal dit altijd met zorg en precisie uitvoeren.

WELKE INFORMATIE MAG IK OPSTUREN EN WAT JUIST NIET?

Om te kunnen communiceren met een dier via een foto heb ik een aantal dingen nodig zoals:

 

Door geen of niet te veel informatie vooraf met mij te delen, kan ik zo 'schoon' mogelijk het gesprek in gaan. Zonder (voor)oordelen, zonder sturing of gedachtes en emoties van anderen. Door vooraf niet te veel informatie te vergaren, zorg ik ervoor dat het consult zo puur en zuiver mogelijk verloopt.

WAT ONTVANG IK NA HET CONSULT?

Wanneer het gesprek heeft plaatsgevonden, zal ik meteen een mail met het uitgebreide verslag opsturen.


Sla dit verslag goed op of print het uit. Het is erg leuk en leerzaam om dit later nog eens terug te lezen. 

WAT ZIJN DE TARIEVEN?

Voor een consult met je dier hanteren wij een tarief van €65,- inclusief BTW. Een uitgebreid digitaal verslag is inbegrepen.N.B.
Het hierboven genoemde tarief kan wijzigen naarmate de opleidingen vorderen.


Wil je een consult aanvragen of heb je vragen?

Neem gerust contact op via info@pallitino.nl