BOODSCHAP


Een mooie boodschap van een wijs paard:


🐴 'Vergeet niet te genieten tijdens je reis. Je hebt een doel maar staar je niet blind op je doel. Echt, geniet onderweg, geniet van je lessen, van het leren. Wees dankbaar dat je kán leren, dat je uitgekozen bent om naar de Aarde te mogen komen. Niet iedere ziel kan er heen. Jij bent er gekomen en het is hier prachtig. 


🪻Verander je gedachten en je zienswijze als je dat heel eventjes wat minder kunt voelen. Wees positief en dankbaar voor ieder groot en klein ding. Het is een wonder dat je hier op Aarde bent in het lichaam dat je gekregen hebt. 


🪷 Wees dankbaar, iedere dag en iedere keer opnieuw. Laat je zorgen van je afglijden want wat is nu wat telt? Juist, alleen NU kun je genieten. Niet gisteren, niet morgen. Alleen maar NU op DIT moment. Geniet, heb vertrouwen, wees in het nu, wees dankbaar, ervaar het geluk en de liefde in en om je heen. 


🩵 Als je emoties voelt, voel ze even. Direct op dat moment, ga ze niet onderdrukken of uit de weg. Merk ze op, voel ze, laat ze even toe en laat ze van je af glijden. Dit is hoe het werkt. Zo accepteer je. En waardeer je. Zo ervaar je liefde en rust, ook juist voor jezelf. '