DE WIJSHEDEN VAN...


Hond:

'Maak jullie niet druk. Het lijkt nu somber, triest, akelig of wat dan ook. Maar dat is wat ze je laten zien. Overal is er ‘nieuws’ van de akelige dingen. Overal laten ze je sombere thema’s horen en zien.
Zou dit allemaal waar zijn? Zou er ook een andere kant zijn? Zouden er ook mooie ontwikkelingen aan de gang zijn?
JA!!! Die zijn er en ik kan het weten!
Het wordt mooi, nee wacht, het IS al mooi. We mogen ons met zijn alle focussen op het goede, op het licht en op de lichtheid. We mogen vertrouwen hebben, dragen en uitstralen. Ieder een die dit uitstraalt maakt een verbinding met de ander. Dit is een mooi gegeven nietwaar?
Alle kleine lichtpuntjes bij mekaar vormen een enorm netwerk van licht. Licht verbindt. Licht is liefde. De wereld, nee, de mensheid heeft liefde nodig. Onvoorwaardelijke. Ze hebben een mega stroom aan positiviteit nodig.
Dat is wat er nodig is.
De wereld IS mooi, de wereld IS gezond en de wereld IS al liefde. Nu jullie nog!
Ja een beetje streng ben ik wel voor degene die het kunnen gebruiken.
Wat ik probeer te zeggen; ben selectief en blijf bij je eigen gevoel. Vertrouw erop dat je weet wat goed voor jou en de aarde is. Of dat nu is wat de rest ook doet of juist niet.
Doe het!
Ben selectief in wat je leest, wat je kijkt en wat je gelooft. Zoek de lichtheid en de liefde op. Doe het voor jezelf. Want dat waar je je mee voedt, ga je ook uitdragen.
We willen allemaal een liefdevol, gelukkig en tevreden leven nietwaar?’

De hond op de foto is een ander, ter illustratie.