WAT ETEN WE VANDAAG?🌱 Een suiker- en koolhydraatvrije basis

Aangemaakt met voldoende water zodat het genoeg geweld is.


🌊 Een paar korreltjes Keltisch zeezout

Deze zijn al opgelost in het water waarmee ik het voer aanmaak. Zo hoeft het lichaam er weinig voor te doen en kunnen de zoutjes makkelijker opgenomen worden. Keltisch zeezout bevat het hele spectrum mineralen in de natuurlijke juiste verhoudingen.


🫒Scheutje olijfolie

Deze extravierge olijfolie is van de eerste persing en afkomstig uit Griekenland. Olijfolie is ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat alle cellen voorzien worden van de juiste vetten. 


🥗 Een handje boerenkool

In boerenkool zitten ontzettend veel vitaminen en mineralen. Ook bevat het veel vezels, antioxidanten en bevat het ontstekingsremmende stoffen.


🍎 Een halve appel

Voor een lekkere bite natuurlijk! Maar ook bevatten appels veel vitaminen en voedingsvezels die goed zijn voor je darmen. Ze verlagen het het cholesterolgehalte en ze zijn betrokken bij het regelen van de bloeddruk en de vochtbalans.


🪵 Een pastinaak

Deze wortelgroente is rijk aan o.a. voedingsvezels en foliumzuur en het ondersteunt een gezonde spijsvertering en draagt bij aan een gezonder hart!


🥕 Twee kleine worteltjes

Worteltjes zitten bommetjevol met antioxidanten en helpen bij een goede bloeddruk. Ze bevatten veel vitamine A en C.


🍠 Een theelepel curcuma

Curcuma (of kurkuma) is ontstekingsremmend, een natuurlijke pijnstiller, bevorderd spijsvertering, goed voor de lever en werkt ontgiftend. Het ondersteund je hersenen en hart.


🍃 Een theelepel blaasjeswier

Blaasjeswier zit vol met mineralen. Het is goed voor de schildklier en het ondersteunt de maag en de darmen.


👉🏼 Natuurlijk is een gevarieerd dieet het beste. Nooit te veel van hetzelfde en altijd genoeg afwisselen.